Wat we doen

Nieuwbouw, verbouw of een aanpassing in de inrichting, ik werk met plezier aan een diversiteit aan woningbouwprojecten. Voorop staan de wensen van de opdrachtgever zodat het ontwerp een plek kan worden waarin de gebruiker zich prettig voelt. Ik adviseer in de haalbaarheid en in eventuele alternatieven. De mogelijkheden worden van schets tot realisatie uitgewerkt via het stappenplan. Hierdoor is er duidelijkheid over de kosten en de planning.

11G architectuur maakt maatwerk ontwerpen. Om hiertoe te komen denk ik in varianten. Deze varianten worden samen met jou besproken en geïntegreerd tot een optimaal ontwerp.

Het doel is altijd om een eigen identiteit en sfeer in de woning te krijgen waardoor een echt thuis wordt gemaakt.

Jouw wensen kunnen nog wel eens heel anders zijn dan wat een aannemer in gedachten heeft om uit te voeren. Door goed vast te leggen in tekst en tekeningen welke materialen je toegepast wilt hebben (authentiek of juist onderhoudsarm) en welke maatvoeringen, krijg je een beter eindresultaat en ook voor een betere prijs! Betere voorbereiding en informatie levert betere offertes, minder onduidelijkheid tijdens de bouw en ook minder nare verrassingen zoals meerwerk.

Ik help je om jouw verbouwing te realiseren, passend binnen jouw omgeving, de vormgeving van het huis én jouw budget! Jouw verbouwing, mijn uitdaging!

Archicad

11G architectuur maakt gebruik van de intelligente tekensoftware van ArchiCAD. Het grote voordeel van deze software is dat te allen tijde een virtuele wandeling (3D) door het project gemaakt kan worden. Dit maakt het ontwerp ‘leesbaar’ voor een ieder. Je kunt het ontwerp echt ervaren. ArchiCAD is uitgerust om via de BIM (Building Information Modelling) systematiek eenvoudig gegevens uit te wisselen met alle partijen in de bouwkolom. Dit scheelt tijd en verkleint de kans op bouwfouten.