Iedereen verlangt naar eigen ruimte: een eigen plek tussen alle andere huizen, gebouwen, woonkernen en bedrijfsterreinen. Die eigen ruimte ontstaat door bouwen of verbouwen. Binnen die grote ruimte zijn kleine ruimte nodig, zoals zithoeken, slaapkamers, speelhoeken, kantoren en opslagruimtes. En ook daarin moet men zich thuis voelen. Ons bureau is beschikbaar om deze ruimte te scheppen om te wonen en te werken, naar de wensen van de gebruikers.
11G architectuur werkt kleinschalig en persoonlijk. Hierdoor wordt een goed contact opgebouwd met de opdrachtgevers: wat wil men en is dat mogelijk? Korte lijnen en directe communicatie, daar zijn we goed in.

Uw bouwproject is onze zorg

Dat geldt natuurlijk voor een aantrekkelijk ontwerp, maar het volledige traject kunnen we bewaken, inclusief het overleg met de aannemers. Hierdoor is er minder kans op fouten en te hoge kosten. Dat is de meerwaarde van een kleinschalig bureau. 11G architectuur is een jong bureau, maar wel op basis van 10 jaar werkervaring in de architectuurwereld. Wij streven naar betaalbare dienstverlening met een uitstekend resultaat.